Brosura – se poate descarca

Contine 3 trasee turistice, istorice, culturale si religioase in judetul Bistrita – Nasaud:

- Traseul 1 – Bistrita – Beclean – Ilisua – Reteag – Ciceu-Giurgesti

- Traseul 2 – Bistrita – Dumitra – Nasaud – Cosbuc

- Traseul 3 – Bistrita – Pasul Tihuta – Rodna

Mouse pad – se poate descarca

Ghid – se poate descarca

Calendar vestigii – 2017 - se poate descarca

In anul 2014, am distribuit materiale catre diferiti agenti economici, catre agentii de turism si institutii ce activeaza in domeniul turismului sau domenii conexe. Materialele care au fost distribuite le puteti descarca de mai sus!

In anul 2015, in perioada august-septembrie, am distribuit materiale in zone aglomerate din Bucuresti. Speram ca i-am intalnit pe toti cei care ne urmaresc!!!

De asemenea, în perioada de sustenabilitate suntem în căutare de parteneri pentru identificarea de noi oportunități de finanțare și dezvoltare a altor trasee turistice din România și organizare de evenimente de promovare.

Pentru cei interesați, Asociația poate pune la dispoziția celor interesați materialele realizate până în prezent, în cadrul proiectelor implementate.

In anul 2016, au fost distribuite  800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Materiale promotionale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou. De asemenea, in acest an, Asociatia a incheiat o serie de acorduri de colaborare cu diferite entitati economice, in vederea realizarii de activitati de promovare a obiectivelor turistice mentionate in cadrul proiectului.

In anul 2017, au fost distribuite  800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Materiale promotionale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou.

In anul 2018, au fost distribuite  800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Materiale promotionale au fost distribuite in toata tara, in zone aglomerate, prin reteaua de colaboratori pe care ii avem si care ne-au sustinut in demersurile noastre privind promovrea zonelor turistice.

Cu aceasta ocazie le multumim si speram sa putem dezvolta si alte proiecte pe viitor.

 

 

Contor vizitatori